Vandaag ben ik van de trap gevallen
Het deed heel erg pijn
Toen ging ik naar de paarden in de stallen
En die waren aan de lijn
Ik vroeg waarom ze dat toch deden
Ze vonden zichzelf te dik
Ik wist niet dat paarden daar ook aan leden
Dus ik stak ze in de fik
Nee ik dol met je ik mishandel geen beesten
Dus ik ben lekket ze gaan feesten
Ze werden dronken en kotsten over mijn schoenen
Die ik nu dus weer schoon moet boenen