Terug in de tijd
Vroeger werd er altijd een gedeelte van ons huis verhuurd,
de bakkerij- en winkel brachten niet meer genoeg op.
Dit heeft vanaf mijn 6e tot wel jaren later geduurd.
Sommige mensen hielden elk jaar weer bij ons een ‘vakantiestop’.
Met een van deze families is er altijd contact gebleven,
ook al ging eenieder zijn/haar eigen weg.
Die geborgenheid van vroeger is een stukje van ons leven,
zo zagen wij elkaar pas weer en gaven uitleg
aan onze kinderen via foto’s en verhalen uit die tijd.
Heerlijk zitten mijmeren over hoe het toen was en allemaal ging.
Bedenkend dat wij beiden hebben overwonnen een hele strijd!
Ook al zit er bijna een generatie tussen, belangrijk was 1 ding,
door in Hem en dus ook in jezelf te blijven geloven,
kom je al die tijd en jaren echt wel weer te boven.
Het was goed om in die tijd terug te kijken zo met elkaar,
een hele bijzondere band is ontstaan, graag tot volgende jaar!
29 april 2002