Hoe moet het verder als leugens je leven beheersen
Als liefde je hart steeds weer breekt
Ik heb nog wel dromen, maar wat moet ik daar mee
Als de pijn die ik voel nog steeds mijn leven beheerst
Ik wil terug vechten, wil jou in mijn leven
Maar hoe kan ik die strijd tussen waarheid en leugens ooit opgeven
Ik wou dat ik kon zeggen, vaarwel en tot nooit meer
Maar ik zie je te graag