Een gevoel
Van onrust
Diep van binnen
Het kronkeld door mijn lijf
In mijn buik
Borst
In mijn hart
Een gevoel van twijfels
Niet genomen beslissingen
Hoe ziet mijn toekomst eruit
Waar ben ik
Wie ben ik
Wat moet ik doen
Het gevoel van onrust wordt groter
Mijn borst spant samen
De pijn laat mij dubbel klappen
En ik hoor het geluid van mijn brekende hart