Je ligt te dromen
Angst op je gezicht
Je maakt je zorgen
je droomt over morgen
dan schrik je wakker
angst op je gezicht
je begint te huilen
en houdt je ogen dicht
Ik pak je beet
en begin je tranen te drogen
langzaam kom je tot rust
en je opent je ogen
Ga maar slapen, zeg ik
en ik geef je een kus
Je sluit je ogen
en begint te dromen
je droomt over de volgende dag
op je gezicht verschijnt een lach