Ik heb laast een leuke bever gekocht.
Hij zei dat hij mij niet mocht.
Och mensen, wat had ik een verdriet.
Een ontzettend coole bever mocht mij niet.
Een nacht lang lag ik wakker.
Wat vond ik mezelf toch een arme stakker.
Wat moest ik doen? Het voelde raak.
Ik nam mijn besluit en ik nam wraak!
De volgende ochtend liep ik door de tuin.
Ik zag mijn bever en ik schopte zijn dam in puin.
Er gebeurde iets wat ik niet had verwacht.
Ik werd geslagen, bever had de macht.
Hij heeft mijn huis en tuin in beslag genomen.
Dit valt zwaar ik moet nog even bijkomen.
Ooit ga ik terug en vraag of hij wil ruilen.
Ik kan het nu nog even niet aan, eerst even lekker huilen.