Er zijn ouders die scheiden
niemands schuld
niemand die het kan vermijden
niemand heeft geduld
De ouders wonen elk apart
één hier, één daar
alles is hard
realiteit, maar echt waar
Soms zijn de kinderen het slachtoffer
van de ouders hun problemen
niemand die zich opoffert
om deze machteloze kinderen
op te nemen
*7 juni 2005*