ik had jou nog zoveel willen zeggen
afscheid nemen van jou kan ik niet
hoe kan ik je nu nog iets uitleggen
je laat mij achter met verdriet
woorden zijn voorgoed verloren,
nooit kan ik zeggen wat ik wil
kon jij mij nog maar één keertje horen,
dat kan niet meer,onze vriendschap is nu voortaan stil
waarom kan ik niet even bij je zijn
mensen doen elkaar toch geen pijn
toch moets ik jou voorgoed laten gaan
heel ver bij mij vandaan
ik leef met wat je mij achter lied
vele kleine dingen maar een groot verdriet
ik lees jou laatste woorden,
ik had ze liever van jou gehoord
maar t'leven gaat soms heel anders
alles word plots verstoord
ik schaam mij niet om mijn tranen
iedereen mag ze zien
ik kan er nog niet over praten
dat komt ook op een dag heel mischien