ik bewonder je
zo een speciaal iemand
jou zien spelen met een kind
van de vrouw die jij bemind
voor mij een gevoel speciaal
ik zag dit nooit dit allemaal
het is een blij gevoel
gericht op een toekomstdoel
spontane tranen
vonden de banen
de banen richting mijn hart
voor mij een gevoel appart
schat voor mij ben jij papa nummer 1