Nog niks heb ik over je geschreven
Weet niet zo goed wat ik schrijven moet
Vind ik het zo erg van je leven?
Staat er zo'n stevige muur om mijn hart?
Ben ik jaloers op je?
Of ben ik gewoon flink in de war?
Ik bewonder je met hart en ziel
Zo lang heb je gevochten, gestreden en geleden
Nooit heb je geklaagd over je leven
En toen kwam de tijd dat je het op moest geven
Dat was een ramp voor mij, waarom jou leven?
Je had nog zoveel moois kunnen geven!
Waarom niet de mijne, waarom niet?
Wilde ik het te graag?
Ze zeggen dat de mooiste bloemen als eerste gaan
Jou bloem was uitgebloeid, je bent weg.
Naar een plaats waar je eigenlijk altijd al had willen zijn
Denken aan jou doet pijn,
maar het voelt wel een beetje fijn
om te weten dat je nu bent
hoe je altijd al had willen zijn