verliefd zijn is een fijn gevoel
dat is wat ik bedoel met een super gevoel
liefde is fijn
liefde is mooi
liefde is leuk
liefde is spannend
liefde is zorgzaam
liefde is vertrouwen
liefde is behulpzaam
liefde is onbedwongen
liefde is zoekend
zoekend naar een weg
een weg naar vrijheid
of een weg naar gevangen schap
liefde vind het pad
liefde is vrij
dat hoort teminste zo te zijn
liefde is een fijn gevoel
dat is wat ik bedoel dat supper gevoel