Indienst gesteld van...
Funtioneerd op de automatische piloot...
Gedwongen door te gaan...
Geef ik mezelf niet bloot...
Van binnen kapot...
Liefst schreeuwend om aandacht...
Is toch niemand die mijn hoort.
Zoekend naar enig balans...
Zoals men doet op een trapeze koort.
Soms vereenzaamd terug getrokken...
Soms integenstelling tot uiterste gedreven...
Mijn uit de tent weten te lokken...
Die ander die teveel van mij verwacht...
Wederom mijn eigen positie te moeten zetten in de wacht..
En geef ik weg mijn zelfcontrole en al mijn macht...
Moe gestreden en gegeven...
Uitkijkend naar iedere nacht...
Hopende rust te vinden...
Die mijn voor paar uurtjes van deze situatie kunnen verblinden...
Lyric by Moon