wat doe je als je de mrgen niet zal halen?
ga je in paniek op je bed liggen wachtten of maak je er nog wat van?
ga je eerst je famillie voor de laatste keer bezoeken of laat je ze allemaal maar gaan?
wat doe je als je de morgen niet zal halen?
ga je in paniek in een hoekje zitten huilen of ga je gezellig nog een laatste drankje drinken met je beste vrienden????
je weet et niet maar denk er over na want voor je et weet is et zover dus leef met de dag en denk nog niet na wat je morgen gaat doen want voor je het weet is het voorbij!!!!