Ik zit nu in de klas.
Naast een lege plaats.
Een plaats die nooit iemand anders in beslag zal nemen.
Een plaats die ik nooit zal weggeven.
Een plaats heel apart.
Een plaats met een groot hart.
Een plaats met veel herinneringen.
Een plaats , veel mooier dan gouden ringen.
En er komt geen enkele betere plaats bij.
Want op die plaats , zat de speciaalste persoon voor mij.
ik misje in de klas Lobke !!!