Masker
Ik heb mezelf een nieuw masker aangemeten,
één die er niet eerder heeft gezeten.
Het is vergroeid met mijn gezicht,
en houd mijn gevoelens dicht.
Alles kan gaan scheuren,
al zal dat waarschijnlijk niet gebeuren.
Het masker stoot af en trekt niets aan,
zo zal dit masker sterven gaan.