Ik voel de warmte van jouw liefde wanneer je me vastpakt
Ik ervaar de kilte wanneer mijn tas weer is ingepakt
Ik durf nog niet te vertrouwen op onze vriendschap
Ik voel het alleen nog in jouw gezelschap
Een gevoel van gemis verlengt het wachten
Wanneer ik aan jou denk en je gedachten
Ik wou dat ik je meer kon bieden als een vriend
Want plezier in het leven heb jij wel verdiend