Ik krijg van jou genegenheid en begrip
Jouw liefde is voor mij een egotrip
Ik kan bij jou mijn verlangens en fantasieën kwijt
Dat jullie twee vrouwen zijn vervult mij vaak met spijt
Maar ik weet ook dat jij een vrouw kan zijn
Zoals jullie beiden zijn