mam, pap,
ik heb me weer pijn gedaan...
Ik kon het even niet meer aan.
Het gemis was eventjes te groot,
ik wou zelf voor een moment even dood...
mam pap,
het doet allemaal zo'n pijn...
ik wil dat jullie er voor mij zijn,
Maar ik weet niet hoe ik het jullie vertellen moet,
wat dit leven met mij doet.
mama pap,
ook vandaag ben ik weer begonnen met tellen.
Kon ik het jullie maar vertellen,
kon ik mijn hart maar eens luchten.
dan weeten jullie waarom ik zo zit te zuchten.
mam pap,
jullie zijn nu eventjes weg.
konden jullie nu maar horen wat ik zeg..
hoeveel ik van jullie hou,
maar in mijn hart huist alleen nog kou
mam pap,
het is 1 bonk ijs,
ook vandaag was ik wer niet zo wijs.
om de stemmen te negeren,
maar mam en pap, morgen ga ik het weer proberen.
hou van jullie.... ookal zal je nooit horen. esther