Net als doornroosje wakker gekust.
traag openen ogen zich.
uit diepe slaap ontwaakt.
schudt het leven me bij de schouders.
sta op en leef???????
weerklinkt het in mijn binnenste.
met verwonderingen van een kind.
kijk ik de wereld in.
ik sta op en in mijn hart jubelt het.
ja tegen het leven.
mijn armen gespreid.
omhels ik het leven.
laat je verwarmen door ~t innerlijke vuur.
laat je leiden door het ~t innerlijke weten.
maak je open voor het ~t innerlijke licht.
dat voert je rechtstreeks naar het hart...