Dit is geen onderhoud, ik veeg het schip schoon.
Want kanker vreet bevolking aan.
Aids bevordert het gebruik van de condoom.
En bij elke letter die ik schrijf dood ik weer een boom.
Kijk nou goed dit is geen lach op mijn gezicht, ik hoon.
Proef je het sarcasme in mijn ondertoon.