lieve lieve rezaa
Even had je het gezien,
Kanik je helpen misschien?
Het antwoord is nee...
SJa..... ok...
Een eenvoudig woord gezegd.
Nog ni eens zo slecht.
Een mond vol is genoeg
Een woordje al..
houden.... als in houden van
kweetni wat ik nog zeggen moet,
ik weet ni wat je nu doet.
misschien ben je echt gaan slapen...
misschien ook je laatste moed bij elkaar aan t rapen.
Misschien doe je het alsnog...
Maar dan laat je van je horen toch?
Lieve lieve rezaa.
Kom op meis,
morgen is het weer licht.
Vanavond ben je niets verplicht.
Je moet doen wat jij wil.
Anders geef maar een gil.
het donker duurt deze dagen wat langer,
ben je nu dan ook banger?
Banger voor wat je je zelf aandoet?
Doet het licht je dan echt zo goed?
Als ik het lichter voor je kon maken,
Als ik het donker kon kraken, deed ik het voor je meid!
lieve lieve rezaa...
Mooie meis, zie de wereld!
Hij is zo slecht nog niet!
Waarom al dat verdriet???
Meis zie alles wat lichter,
zoek wat hoop in jezelf.
Zoek wat hoop in een ander.
laat jezelf maar gaan,
Maar rezaa lieve meid,
Je moet wel blijven bestaan.
Esther van den Bosch