afscheid
ik neem nu afscheid van jullie allemaal
ik zal jullie niet meer missen want jullie waar maar een grote illussie
ik neem nu afscheid en ik ga nu anders leven
en nog meer om mijn zoon geven
ik heb altijd voor mijn verleden weg gegaan
maar nu blijf ik hier staan
hier ben ik
ik met mijn pijn en verdriet
de leugens die ik in stand hield vergeet ik niet
alles om maar aan de drugs tekomen
ik kan dit toch niet meer zoon verkopen
een vader die alles doet voor de drugs
en om alles weer tevergeten wat hij doet neemt hij weer een lijn
nee die leven is echt niet zo fijn
daarom neem ik afscheid van alles
alles behalve mijn zoon en mijn leven
want dat heeft god mij gegeven