Waarom huil ik nu ?
waarom huil ik nu, verdomme ?
Is het omdat je afscheid nam,
het is maar voor een week, verdomme !!!
Waarom ben ik zo down, ineens
zeven dagen, verdomme
zeven dagen
onbegrip,
onuitgesproken verlangen
ja, mijn Lief,
ik weet het wel
je zet heel wat op het spel
waarom maak je me gek,
mijn Lief,
ik weet, mijn lief
ooit kom je toch,
zet al het schuldgevoel opzij
mijn lief, ik wacht
op jou
mijn zoete, zoete
Lief