Kwaad.
laatst kreeg ik een sms, laat in de nacht.
het had me helemaal in zn macht.
maar toen ik het nog eens helemaal las,
toen veranderde ik helemaal, ik weet niet meer wat het was.
ik werd zo kwaad, zo boos, zo nijdig.
was dat gevoel maar tijdig.
Maar nee, dat was het niet.
het is alsof jij mij bespied.
Laat me nou toch eens met rust.
laat me genieten van mn nieuw gevonden levenslust.
het lijkt alsof jij voelt dat ik opnieuw gelukkig word.
dat ik nu krijg, wat ik bij jou kwam, tekort.
tekort aan liefde, aan genegenheid, aan een knuffel.
het enige wat ik kreeg, was ruzie.
de eerste tijd was zo fijn, we waren zo gelukkig, zo blij
maar nu is dat alles voorbij.
mijn vrienden omschrijven mij als iemand met een enorme eigen mening.
maar hoe kom jij er dan bij dat ik geen eigen mening heb!!!
Ik smeek het je. Laat me met rust.
want die dingen waar onze relatie op was berust.
daar red je het niet mee voor lange tijd.
achteraf heb ik spijt.
ben ik teleurgesteld in mezelf, maar vooral in jou.
jij zocht een meisje, maar niet iemand met een levensdoel, een vrouw.
ik was niet jou type, dus laat me nu met rust.
heel erg bewust, is het vuur in mijn hart voor jou allang uitgeblust.
er is een nieuw vuur in mijn hart gaan branden.
een mooi gevoel, door alle meisjes bekend, in alle landen.
maar nu is het anders, zoveel beter.
mijn leven wordt nu completer.
ik ben waar ik nu hoor te zijn.
en dit voelt zo fijn.
ik ben mezelf weer, ik hoef niet meer te veranderen.
niet voor mezelf, niet voor anderen.
ik kan gewoon me zelf blijven, want ik weet
wat dat ooit met mij deed.
ik ben verliefd, ik wil het van de daken schreeuwen.
ik wil het uitschreeuwen.
dat iedereen het weet, dat iedereen het ziet.
dat ze aan mijn stralende gezicht kunnen zien dat ik geniet.
geniet van het leven, geniet van alles.
ik weet dat ik zo geaccepteerd word, no matter what
met pretending, heb ik het zo gehad.
gewoon zoals ik ben, en niemand anders.
met het zonnetje in mn gezicht ga ik vooruit.
ik zing zo vrolijk, zo luid.
een nieuwe dag.
een nieuwe lach.
dit nieuw gevonden gevoel, doet een mens zo fucking goed.
Elly