nooit,
nooit had ik het gevoel
dat er wat was
als ik
het vroeg,
zei je
dat het oke was
dat
het wel over ging
jij
zei altijd
na regen komt zonneschijn
jij was degene
die
mij opbeurde
die mij steunde
en
mij bemoedigde
maar nu
nu kan het niet meer
ik kan
er niet
voor
jou zijn
jou niet bemoedigen
jou steunen
jou helpen
want jij
heb je eigen beslissingen genomen
je eigen keuze
een keuze
die
ik maar moet
accepteren
nooit zei je wat
nooit
liet je iets merken
en nu
ben je op een plek
waar ik niet kan komen..