Ik ben op de vlucht
Bang voor jouw woorden
Met mijn vleugels van papier
Vlieg ik naar het noorden
Maar mijn vleugels van papier
Zijn kwetsbaar als een bloem
Om jouw woorden niet te voelen
Moet ik heel veel moeite doen
Woorden van afschuw, haat en ziektes
Heb jij naar mijn hoofd gesmeten
Ze hebben mijn vleugels geknakt, gescheurd, gekreukt
Ik zal je nooit vergeten
2005