zwart was de kleur van mijn leven
zwart keek ik naar de dag
ik zie niet meer goed
want zwart was mijn dag
ik was zo leeg ik zat zo diep
en het gevoel dat ik had was zwart
nu kijk ik naar omhoog en ik zie niet meer zwart
want mijn dag zit nu vol licht
het licht van het leven
ik sta nu op de grond,
ik ben zo blij dat ik hier sta
want ik zat echt diep
ik heb het geluk gevonden
het was een klein stukje licht