Veel bewondering, bewondering voor de woorden,
die al meerdere mensen lazen, maar weinigen hoorden.
Leken in eerste instantie misschien wat zwart,
kwamen duidelijk recht uit het hart.
Woorden van twijfel, maar ook van vastberadenheid,
houd daar aan vast, dan komt de beloning geheid!
Denk daarbij over jezelf niet te slecht!
Blijf trouw aan jezelf en blijf echt!!
Geloof in je kracht, haal het ook uit je muziek,
dat pakt niemand je af, houd dat in je hoofd!
Want je kunt heel veel meer bereiken,
als JIJ al in jou gelooft!
Dus doe niet mee aan dat gezeur!
Hol' gewoon de kop d'rveur!