Ik zal nooit
De mooiste zijn
De leukste
Of de slimste
Ik zal nooit
De beste zijn
De handigste
De liefste
Maar ik ben wel
Wie ik zijn moet
Een persoon,
Bestaande uit vele emoties
Grote hoeveelheden
Angst en verdriet.
Maar vooral met
Trots
Trots op mezelf
Voor hoe ik knokte
Hoe ik geworden ben
Onzeker, maar toch zeker.
Trots op mezelf
Omdat oude gevoelens
Niet meer overheersen
Maar vooral
Trots op mezelf
Vanwege deze acceptatie
Van mezelf.