Op wie mag ik boos zijn
wie mag ik de schuld geven
Wie zorgde voor de pijn
in ons leven
Tegen wie mag ik schelden
wie mag ik zo hard slaan
Wie zal zich aanmelden
als degene die dit heeft gedaan
Aan wie mag ik vragen waarom
wie gunde jou geen verder leven
Wie was er zo ontzettend stom
om jou deze ziekte te geven
Wie heeft dit verdomme gedaan
wie doet jou zoveel pijn
Wie is hier nou toch schuldig aan
ik moet toch boos op íemand kunnen zijn