angstkreet
je hebt een man, de pa van je kids en denkt dat je hem kent
hij denkt dat je zijn slaaf en eigendom bent
je bent met hem en zijn vriend onderweg
dan krijgen ze zogenaamd autopech
bij water en pikkedonker in de nacht
klonk een ijselijke kreet
ik werd door hun verkracht
daarna willen ze zich van je ontdoen
en besluiten ze je in t water te smijten als een lap katoen
ze willen je laten zinken
en dus ijskoud verdrinken
aangifte van verkrachting in een huwelijk telde toen nog niet
dus ik had pech hij kwam er mee weg
na zijn minderwaardige daad, zette ik hem op straat
toen begon de ellende weer
hij ging als een beest te keer
wilde hoe dan ook mijn dood
pech voor hem t was de poltie die hem uiteindelijk beschoot
hij is blijven leven
ik zal t hem nimmer vergeven
deze angst en pijn slijt
maar je raakt t nooit meer kwijt
©tenderness