mijn jeugd was meer ellende dan vreugd
dit doet een mens niet altijd deugd
ik voelde mij niet thuis
in dat nare tehuis
ik nam de benen en liep weg
alleen had ik vreselijke pech
ik was klein en fijn en lief
op 1 of andere manier ook naief
dit was t begin van een harde leerschool
ik kreeg aandacht van een ouder persoon
ik was 13, leek me dus gewoon
notabene een nederlander uit een band
ik noem geen naam, want hij is bekend
het leek leuk en werd dol
hij goot me vol met alcohol
nam me mee naar 1 of ander huis
daar aangekomen voelde t niet pluis
nadat ik was volgegoten
werd ik in een kamer opgesloten
ik voelde ineens dat t niet spoorde
wat ik daar in die kamer hoorde...
naar belgie wilden ze me doorsluizen
daar hadden ze hoerenhuizen
de politie organiseerde een zoektocht
ze hebben me 5 dagen gezocht
op gegeven moment hadden ze t opgegeven
ik stond op de stoep en bleek te leven
een dame kreeg zwaar medelijden met mij
ze vond me te jong en ze liet me vrij
©tender