Herfst
In deze herfst in deze wagen
Danst ieder stervend blad
In het eeuwig waaien
Om lente en zomer
Uit de lucht te vagen
In deze herfst in deze wagen
Speelt mijn hand een melodie mee
Van een piano die de kleuren nabootst
het geluid van de motor tot demper
Te verklaren. kon mijn hand zoiets maar
Eens wagen
In deze herfst in deze wagen
Prijs ik het donkere dat m’n lichten
Omhelst en prijs ik de hitte van de
Motor die met mijn tranen versmelt
Alsof de damp op de ramen mijn
Herfstbeeld zal vervagen
In deze herfst in deze wagen
Knerpen de banden de stenen
Knerpt mijn angst de nodige
Moed, haar mijn liefde te
Verklaren en de hare te vragen