Vroeger dacht ik altijd aan later.
vroeger dacht ik altijd aan als ik groot ben.
Als ik groot ben dan,
ga ik duizend dingen doen,
verre reizen maken,
en mijn eigen leven leiden
Als ik groot ben dan,
kijkt iedereen tegen mij op,
beantwoord ik lastige vragen
en weet ik eindelijk waar alles om gaat
en nu, nu ik dan zo goed als groot ben,
snap ik nog steeds niet waarom,
de aarde altijd maar draaien moet,
en ik voel me soms nog zo akelig klein
nu ik dan zo goed als groot ben,
is de wereld nog veel groter,
gaat de tijd echt veel te snel,
en is alles wat ik wilde zo onbelangrijk
vroeger dacht ik altijd aan later,
en nu denk ik altijd aan toen…