Een tijd om van te dromen
niemand die het ziet
Dus laat die tijd maar komen
zonder jou kan ik niet
Altijd met elkaar
geen moment meer alleen
ik hou van je, echt waar
Samen komen we er doorheen
ik kan er niet meer tegen
de gedachtes in mijn hoofd
ik zou zelfs kruipen door de regen
je hebt men hart beroofd
om het kort te zeggen
ik hou zoveel van jou
weet niet hoe ik dat moet uitleggen
maar ik blijf je altijd trouw
dag en nacht voel ik me goed
tranen van geluk
ik voel het stromen door mijn bloed
dit gevoel kan niet meer stuk
ze zullen ons niet scheiden
niemand die dat lukt
wie dat probeert gaat leiden
je bent dom als je met ons fuckt
voor altijd en eeuwig klinkt dat niet fijn
ik wil je niet meer missen
ik zal altijd bij je zijn
als ik dat kon beslissen
vergeet de pijn
vergeet de stress
laat mij de ware zijn
en luister naar mijn les
kijk niet naar het verleden
maar lach de toekomst tegemoet
wat kan jou het nog schelen
ik ben trots op alles wat je doet
ik zal je altijd steunen
door dik en door dun
op mij mag je leunen
dus fuck hun
Jij bent mijn meid
dus laat de rest maar praten
aan hun heb ik schijt
ik zal je nooit verlaten
wij samen gaan het maken
ik wil je niet meer kwijt
de relatiecode kraken
dat wat ons bevrijd
een leven zonder zorgen
vol geluk en vreugde
dat je zin hebt in morgen
dat waar ik me op verheugde