Hoor de klok aftellen
Ik wens dat de minuten kunnen worden teruggedraaid.
Zo veel te doen en zo veel om te zeggen
zal morgen te laat zijn?
Zal de tijd verdwijnen in de toekomst?
Zoals het zand in de zandloper.
Door mijn woede denk ik dat ik het vergeet
om te doen wat ik zei.
De tijd gaat voorbij
Nooit gedacht om de klok op te winden zodat hij door zou gaan.
Altijd maar een stap terug.
Maar ik heb besloten;
Vandaag probeer ik het harder!
Maak ik elke minuut langer
Ga ik leren om te vergeten en vergeven
Want we hebben niet lang, maak er het beste van en haal er het meeste uit!
Vandaag ga ik van mijn vijanden houden!
Kijken wie mijn nodig heeft!
Maak een verandering, maak de wereld beter!
Want morgen kan het te laat zijn.
Ik hoor mijn leven voorbij gaan
Ik kan het niet terugdraaien, ik kan het niet overdoen.
Van alles wat ik heb gedaan,
Wenste ik meer tijd met jou!
Hier is mijn kans voor een nieuw begin.
Ik vocht voor een beter einde maar het kwam maar niet.
En aan het einde zal ik je laten zien wat er echt is.
en dan heb je het beste van mij!
Jou tijd is bijna op
Je krijgt het nooit meer terug
Maak het meeste van elk moment!
Stop het beste te bewaren voor het laatst!