Woede wint plaats in m'n hart
waarom jij???
Jij die voor mij altijd de onschuld zelve was
Je was absoluut heilig
Opeens kom ik tot het besef dat je
niet langer jezelf kunt zijn
Je bent iemand anders geworden
Je bent nog steeds m'n kleine meisje
maar heb jij nog dat gevoel?
En ik ben machteloos want je aanvaardt
m'n hulp niet, je wilt
niet dat ik je bijsta en je steun
Misschien is mijn hand ontoereikend
want jouw arm is korter dan de mijne
Laat het me weten als ik er moet zijn
Dag en nacht zal ik er voor je staan om jou,
jij die niet langer jezelf bent
maar in het bezit genomen bent door die ander,
toch weer het gevoel te geven
jong te zijn
voor... help ze alsjeblieft!!!