Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
kwaad!!
Ik ben zo kwaad
Op iedereen
Op wat de wereld en de hele mensheid geworden is
Vervlogen tijden
Waar alleen goed was
Worden niet meer
Herrinert
Diepe gedachten
Over al wat goed en kwaad was
In het leven
Verzinken
Iedereen loopt
Met verwrongen gezichten
Verdronken in woede
Geen stilte meer
Geen rust meer
Het hangt me de strot uit
Iedereen is kwaad
Zelfs ik
...
Reacties op dit gedicht
fieteke_v° vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
fieteke_v°
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
30 april 2002
Thema's:
[Kwaad]
[Misbruik]
[Mishandeling]