mijn hemel,ik weet het even niet
soms is het zo moeilijk als jij ziet
wat er gaande is en je partner niet.
dan doe je elkaar zo onnodig veel verdriet
dan lijkt het of de liefde wederzijds
alleen nog op een leugen rust
terwijl je uit wil schreeuwen
dat je zo graag wil worden gekust
een grote muur van misverstanden
misschien van een niet willen
wat is er ooit fout gegaan
dat de liefde heeft doen verstillen
waar is het begonnen,dat wanvertrouwen
wat heeft de tranen doen ontstaan
terwijl je alleen maar van hem wil houwen
wie heeft wat gedaan
mijn god,ik heb je lief
hoe vaak kan ik dat nog zeggen
ik weet niet hoe ik het anders
aan jou uit kan leggen
xxx heidekind