Het is uit!
De eerste keer,
wist ik het niet meer.
Hou ik nog van jou,
ik stond door jou in de kou.
Het ging uit en weer aan,
maar je zag me niet meer staan.
Waarom had je me terug genomen,
omdat ik er zo over dromde?
Maar nu is het over het is klaar,
ik ben hier en jij bent daar.
Ik zie je vaak lopen,
maar niet meer in me dromen komen.
Soms denk ik aan onze tijd,
die ik het liefste vermijd.
Ik dacht hat gaat goed,
dit is wat het is zo is het hoe het moet.
Maar ik ben blij dat het uit is,
ik weet dat ik nu niks meer mis.
En ze zegen altijd:
Er zijn meer jongens dan kerken.