hij, hij was de ware voor mij
maar ik durfde het je niet te zeggen,
op het moment dat ik een kans had.
maar naar een half jaar heb ik het durven zeggen.
maar dat half jaar was een half jaar te laat.
jou gevoel voor mij was over,
maar de mijne voor jou neit.
ik wou dat ik terug kon in de tijd
en toen genoeg moed en lef had om het je te vertellen.
ik moet je nu proberen te vergeten en verder gaan.
maar wat nou als ik dat niet wil
als ik dit gevoel voor jou niet kwijt wil.
dan zou ik moeten blijven leven, en hopen dat het gevoel van jou voor mij weer terug komt.
ik heb alletijd, ik wacht gewoon,
ook al is die kans misschien onmogelijk.
maar jij bent de enige waar ik mee wil leven
i love you