lieve schat!
jij bent de beste vriendin die ik heb
jou kan ik alles vertellen
jou kan ik alles toevertrouwen
ik zou jou gewoon niet kunnen verliezen
ik ben super blij met jou als vriendin
als er iets is een klein of groot ding
schat ik sta voor je klaar en bij elk klein
gevaar zal ik achter je staan
ik zal je helpen strijden in de moeilijkeke tijden
zal ik je altijd helpen
niemand fuckt met jou
want die fuckt met mij