Jij-
Je lacht naar mij, ik lach naar jou
Ik heb een goed gevoel
Je zit in mijn gedachten
Ik blijf maar aan je denken
Ik ben bang, dat ik van je hou
Het is onbeschrijfelijk, wat ik voel
Ik hou van jou, zoveel ik kan het niet verzachten
Over jou blijf ik maar nadenken
We hadden plezier die dag
Ik pakte je hand en sloeg een arm om je heen
En alles was goed en voelde fijn
Daar kwam hij weer, mijn lach
De dag dat jij in mijn leven verscheen
Staat mijn leven in zonneschijn