Vriendschap,
Vrienden, moeten in de loop der jaren,
kennis van elkaar vergaren.
Scherpe kantjes worden ronder,
de kijk op dingen, veel gezonder.
Liefde komt daar zeker bij,
met elkaar.. zij aan zij.
Niet zo op elkaar te letten ,
min punten niet uit één te zetten!
Dan wordt de band intens gesterkt.... aan zulke vriendschap, wordt gewerkt
.
Maar blijf je elkaar maar corrigeren ,
voel jij je echt, Heer der Heren,
en jij jezelf
onberispelijk acht?
Dat is niet..
wat je van een Vriend verwacht!
Wees een echte vriend,
gewoon,
een lief mens, dat is toch zeker..
ieders wens!?