waarom , waarom doe je zo
waarom ging je opeens zo gemeen doen
waarom kon je niet blijven zo als je was
ik mis hoe je was en haat hoe je bent
waaorm kun je niet weer je oude worden
waarom heeft dat ene meisje je zo verandert
en waarom moest dat meisje tussen ons komen
we hadden bijna iets
maar toen kwam zij,
maar je ziet wel ze heeft je laten vallen.
maar ik wil niemand anders als jou
en ik zou je ook never nooit los laten
hoeveel je mij ook haat
hoe veelje ook over mij praat
hoe veel je mij ook pijn doet
i can't let you go
hoe graag ik het ook wil