Ik voel mij soms eenzaam ik geef het eerlijk toe
Het zoeken, maar niet vinden, van de ware maakt me moe
In mijn dromen zie ik haar liggen slapend naast mijn zij
Maar als ik wakker wordt is dat wat ik droomde voorbij
Ik weet ik moet gelukkig zijn met alles wat mij wordt gegeven
Maar voordat ik sterf zou ik graag willen weten hoe het voelt om te leven
Wakker worden met de ogen van de ware, ogen die maar mij kijken
die mij vertellen dat ik degene ben die haar leven deed verrijken
Kinderstemmen in onze woning, een lachend gegiechel
Een gelukkig man die ik zie als ik kijk in de spiegel
Dat ben ik in de toekomst, mijn toekomst zo ver vooruit
Ik zie het zo voor me als ik mijn ogen sluit
Ik als een zon die klimt naar de hemel die het zonder vleugels heeft bereikt
Omdat de liefde mij doet vliegen en mij met warmte en geluk heeft verrijkt