Ik weet niet meer wat het is,
het is fout het is mis.
Maar ik kan maar niet stoppen,
me zelf op te kroppen.
Het voelt soms gewoon goed,
net of het van me zelf moet.
Een beetje pijn,
voelt soms fijn.
De pijn van buiten,
omdat van binnen niet te uiten.
Een druppelbloed,
je ziet het goed,
Een kleine snee,
het geeft zo makkelijk mee.
Maar het litteken blijft over,
ik heb het moeten beloven.
Een beetje pijn,
voelt soms fijn.
De pijn van buiten,
omdat van binnen niet te uiten.
Ik zal je wel helpen,
je kunt me altijd bellen.
Zeggen veel vrienden,
die dit niet verdienen.
Want hoe kunnen ze het snappen,
ze zeggen alleen het zijn geen leuke grappen.