Een roos
Een roos is net als de liefde
ALs je er niet goed voor zorgt
zal het vergaan
als je niet uitkijkt prikt het je
en doet het je pijn
zolang je er voor hem bent
zal hij er zijn voor jou
maar eens houdt het op
en ben je weer alleen
totdat je een nieuwe krijgt
en alles weer over nieuw begint
bij sommige duurt het wat langer als de ander
en bij sommige krijg je wat extra voeding,
voor een extra lange tijd,
maar wat je je blijft afvragen is: hoelang zal het duren voordat het mij weer verlaat?
Je kunt hem natuurlijk weer terug krijgen, maar onthoud:
de roos wordt nooit meer zo mooi als in het begin.
X manon