Lange tijden, korte momenten,
Je herinnert ze als een droom
Is het waargebeurd , of een fantasie
Het vertellen aan anderen kan je niet
zonder enig schroom
Dagen, weken, maanden gaan als een roes voorbij
Na al dat wachten komt weer het moment
Ga je er van genieten , maakt het je blij
Zorg er voor dat je je zelf een beetje verwent.
Luister niet te veel naar
Die mensen met teveel arrogantie
Gun je zelf een pleziertje ,
en boek die brood nodige vakantie