Geboren als twee flinke boys
omringd met heel veel toys
het leek erg goed te gaan
todat jullie voor een teleurstelling kwamen te staan.
Het bleek dat zij beiden
aan een chronische asthma lijden
Ze kwamen in het ziekenhuis terecht
en het ging byzonder slecht
Er kwam een RS virus bij
en jullie waren helemaal niet blij
Dag en nacht werd er gewaakt
en ook veel zorgen gemaakt
Gelukkig ging het tij keren
en konden ze na 3 weken huiswaarts keren
Het vernevelen was een heel getob
en jullie waren echt doodop
Maar nu is alles weer oke
en jullie zijn er erg gelukkig mee.
Ook oma en opa wel te verstaan
zijn erg gek op Tim en Daan
Zij zijn ondeugend en vol energie
ze tellen wel voor drie.